
Quins Pebrots: De quatre plantes a un autèntica bogeria
Tot va començar el 2020, un any que semblava tret d’una pel·lícula de ciència-ficció. Enmig del caos, vam decidir plantar quatre pebrots al jardí de casa. Quatre. Semblava poca cosa, però allò era només el principi d’una gran aventura.
A partir d'allà, vam descobrir un món ple de sabors, colors i una cultura que ens era completament desconeguda.

Avui, som un referent del picant a Catalunya i més enllà. Hem passat de ser uns desconeguts a ser una marca de confiança en el món del xili.
Cada any, rebem més visites al nostre hort i som convidats a compartir el nostre coneixement sobre el cultiu regeneratiu i la cultura del picant en esdeveniments gastronòmics, escoles d’hostaleria i activitats d'interès popular.
Els nostres productes s’han guanyat una gran popularitat, i ara seguim creixent amb la mateixa energia, sempre amb un peu a la terra i l'altre en el futur, divulgant els beneficis del picant i la importància de cuidar la natura.

la feina ben feta...
Utilitzem tècniques regeneratives per crear un ambient natural on els pebrots puguin créixer sans i forts, sense necessitat de químics.
Parlem de crear un veritable paradís per als nostres pebrots. Sense químics, sense pressa: només regenerem el sòl any rere any, utilitzant tècniques que cuiden la terra i la biodiversitat.
Creem un ecosistema ric i diversificat, on els xilis creixen en harmonia amb la natura.

Vine a veure'ns
Les visites al nostre hort són una experiència religiosa. Amb reserva prèvia, us convidem a passejar entre les nostres plantes, conèixer de prop el projecte i aprendre sobre el cultiu dels chilis.
Durant la visita, podreu tastar alguns dels nostres productes i gaudir del plaer de recollir els vostres propis pebrots, envoltats d’un entorn únic. Tant si veniu sols, amb amics o en família, us esperem amb il·lusió per compartir aquesta experiència amb vosaltres.

...un pas endavant
Al 2024, vam llançar el nostre projecte agroalimentari des d'un petit obrador. Aquí desenvolupem sals i condiments únics, utilitzant la nostra pròpia producció i treballant amb proveïdors seleccionats amb cura, compromesos amb el territori i el km0.
Col·laborem amb escoles d'hostaleria, restaurants i productors locals per crear productes que capturin l'essència del nostre entorn.