Quins Pebrots: De quatre plantes a un autèntica bogeria
Tot va començar el 2020, un any que semblava tret d’una pel·lícula de ciència-ficció. Enmig del caos, vam decidir plantar quatre pebrots al jardí de casa. Quatre. Semblava poca cosa, però allò era només el principi d’una gran aventura.
A partir d'allà, vam descobrir un món ple de sabors, colors i una cultura que ens era completament desconeguda.
Avui, som un referent del picant a Catalunya i més enllà. Hem passat de ser uns desconeguts a ser una marca de confiança en el món del xili.
Cada any, rebem més visites al nostre hort i som convidats a compartir el nostre coneixement sobre el cultiu regeneratiu i la cultura del picant en esdeveniments gastronòmics, escoles d’hostaleria i activitats d'interès popular.
Els nostres productes s’han guanyat una gran popularitat, i ara seguim creixent amb la mateixa energia, sempre amb un peu a la terra i l'altre en el futur, divulgant els beneficis del picant i la importància de cuidar la natura.
la feina ben feta...
Utilitzem tècniques regeneratives per crear un ambient natural on els pebrots puguin créixer sans i forts, sense necessitat de químics.
Parlem de crear un veritable paradís per als nostres pebrots. Sense químics, sense pressa: només regenerem el sòl any rere any, utilitzant tècniques que cuiden la terra i la biodiversitat.
Creem un ecosistema ric i diversificat, on els xilis creixen en harmonia amb la natura.
Vine a veure'ns
Les visites al nostre hort són una experiència religiosa. Amb reserva prèvia, us convidem a passejar entre les nostres plantes, conèixer de prop el projecte i aprendre sobre el cultiu dels chilis.
Durant la visita, podreu tastar alguns dels nostres productes i gaudir del plaer de recollir els vostres propis pebrots, envoltats d’un entorn únic. Tant si veniu sols, amb amics o en família, us esperem amb il·lusió per compartir aquesta experiència amb vosaltres.
...un pas endavant
El 2024 vam fer un pas endavant amb el llançament del nostre projecte agroalimentari, nascut d’un petit obrador on donem vida a sals i condiments únics. Treballem amb la nostra pròpia producció i amb proveïdors seleccionats amb cura, compromesos amb el territori i el km0.
Aquest mateix any, es va incorporar com a soci l’Ivan Garcia Puigderajols, cuiner, gastrònom i amic, que ha aportat la seva experiència i sensibilitat culinària a la branca agroalimentària del projecte. Amb ell, els nostres productes aconsegueixen un toc d’excel·lència que reflecteix l’autenticitat del nostre entorn.
Col·laborem amb escoles d’hostaleria, restaurants i productors locals per crear elaboracions que capturin i expressin l’essència del nostre paisatge mediterrani.