
Drac de Sant Jordi
Aquest xili és una bèstia! Una combinació entre el T-REX Mustard i el Dragon’s Breath amb un picant extrem. A més, té un gust fresc, com de verdura acabada de collir, i una pinta espectacular: cos corbat, ple de punxes que semblen escates d’un drac, i un color verd mostassa que el fa inconfusible.
Encara estem a la fase F3 d’estabilització, però ja apunta maneres.

Foc d'Arlet
Aquest xili és tot un espectacle. Híbrid entre un Carolina Reaper de 4a generació i el T-REX Mustard, de mida gran i un color vermell intens que sembla sortit del puto infern.
El picant? Brutal, d’aquells que et fan suar la cansalada. A més, la seva presència no passa desapercebuda: gran, imponent i amb personalitat.
Encara estem a la fase F2, però ja apunta maneres de ser un dels grans.

Parlavaner
Aquest xili és un híbrid bastant curiós. Un creuament entre un habanero vermell (Capsicum chinense) i un jalapeño (Capsicum annuum), dues espècies que no es creuen fàcilment, però aquí el tenim.
Té una pell llisa i brillant, amb uns petits solcs que vénen de l’habanero, i molt carnós. Però no t'enganyis pel seu aspecte: el picant és foc!
La planta és resistent, amb un fullatge diferent, i els pebrots aguanten molt temps a la planta sense estriar-se.

Rosa Trinitaria
Aquest xili té una història que val la pena explicar. Tot va començar amb un regal d’en Luis de @puemuey, que ens va donar unes llavors molt especials per ell: les d’un Ají Rosita, un ají dolç i aromàtic de Veneçuela, sense picant, però un autèntic tresor.
Quan les vam plantar, una d’aquestes llavors ens va sorprendre: havia estat pol·linitzada a la terrassa d’en Luis amb un Trinidad Moruga Scorpion. El resultat? Un xili d’un groc ataronjat preciós, formes ben curioses, dolç i aromàtic com l’Ají Rosita... però amb el picant bèstia del Trinidad Moruga.
Des de llavors, amb en Luis, hem estat treballant per estabilitzar-lo i ara, en la F3, li hem posat nom: La Rosa Trinitària.